Comanda ProHerb
   
 
 


 ProHerb pentru o viata sexuala echilibrata

Formula ProHerb este special conceputa din diferite plante medicinale, multe dintre ele folosite inca din antichitate, cunoscute drept stimulente sexuale. Pentru a intelege cum functioneaza aceste plante asupra organismului tau, este nevoie in primul rand, sa intelegi procesul de excitare sexuala.

O erectie a penisului este un proces complex care necesita interactivitatea mintii, a nervilor, a hormonilor si a vaselor sanguine. Penisul este format din radacina, corp si cap (gland). Penisul este format din trei corpi cilindrici care contin tesutul erectil. Doi dintre acesti corpi sunt corpii cavernosi penieni, iar al treilea este corpul spongios penian. Corpii cavernosi sunt paraleli si sunt situati deasupra corpului spongios, acesta din urma fiind strabatut pe toata lungimea lui de uretra. Acesti trei corpi care alcatuiesc corpii erectili ai penisului sunt principalii responsabili de marimea si taria penisului.

penis corp cavernos

Fiecare dintre corpii cavernosi este invelit intr-o tunica fibroasa numita albuginee. Din albuginee se desprind septurile, care patrund in interiorul corpilor cavernosi, compartimentandu-i in numeroase, mici cavitati. Aceste cavitati, denumite sinusuri vasculare le dau un aspect buretos. Cand penisul este in stare flasca, sinusurile cavernoase si spongioase nu contin decat foarte putin sange, peretii lor fiind foarte apropiati. In momentul in care incepe sa se realizeze erectia, sinusurile cavernoase sunt inundate de sange prin intermediul sistemului venos penian.

Odata cu cresterea volumului de sange retinut in interiorul corpilor cavernosi, se realizeaza si o presiune asupra venelor peniene care se ingusteaza, favorizand retinerea sangelui. Acum se realizeaza o crestere rapida a presiunii intracavernoase, penisul umplandu-se de sange la maxim. Se realizeaza astfel o erectie completa.

La ce rezultate pot sa ma astept ?

In primul rand este important de inteles ca nu toate organismele raspund la fel la folosirea ProHerb, astfel ca pot aparea abateri de la cele expuse mai jos:

  • Pe durata primei luni deja veti experimenta erectii mai puternice si de durata mai lunga. Va creste simtitor dorinta sexuala.
  • Pe durata lunii a doua (saptamanile 6-8), clientii raporteaza primele semne de marire in grosime si in lungime a penisului in stare erecta.
  • Pe durata lunilor 3-6 se observa o crestere a penisului atat in lungime cat si in grosime, o crestere generala si constanta a potentei, a dorintei sexuale si se experimenteaza contacte sexuale de o durata mai lunga si o placere mai intensa in timpul acestora. Continuati sa folositi ProHerb, pana cand ajungeti la rezultatele dorite de dvs.

Formula ProHerb contine ingrediente naturale care cresc volumul sangelui pompat in interiorul corpilor cavernosi rezultand o erectie mai puternica, mai rezistenta si cu o crestere substantiala a dimensiunii penisului.