Comanda ProHerb
   
 
 


 Chiar suntem buni?

Desi piata abunda de produse pentru cresterea potentei, marirea penisului, afrodisiace,  de pastile pentru probleme erectile, disfunctii sexuale si pentru controlul ejacularii - si alte expresii pentru aceleasi lucruri - daca ne uitam mai atent la ingredientele lor observam ca multe sunt doar simple combinatii de vitamine, sau in cel mai bun caz contin doar cateva dintre ingredientele recunoscute international ca si afrodisiace.

Mai jos am facut o comparatie a celor mai populare produse de pe piata, in functie de ingredientele pe care contin.

  

Ingredient / Produs ProHerb Vimax ProSolution VigRX MegaPenis
Hawthorn       
Horny Goat    
Maca    
L-Arginina    
Tribulus    
Catuaba    
Ginkgo    
Ginseng      
Damiana    
Saw Palmetto    
Piper Cayenne    
Total 11/11 5/11 0/11 6/11 3/11
 

 

Dupa cum vedeti nici una din concurentele ProHerb nu au mai mult de 6 din cele 11 ingrediente de baza ale produsului nostru. Proprietarii ProSolution, candva cunoscut ca una din cele mai apreciate produse pentru potenta in urma unei neintelegeri cu producatorul lor original, au inceput sa fabrice produsul in China. Din cauza faptului ca doreau sa tine costurile de productie mai mici au apelat la ingrediente din traditia chineza, asta fiind si motivul pentru care ingredientele din produs sunt total diferite de cele cunoscute de medicina vestica.

 

Un alt aspect important este poate fi serviciile anexe oferite de catre furnizorii acestor produse mai jos aveti o comparatie si din punctul asta de vedere.

 
Produs ProHerb Vimax ProSolution VigRX MegaPenis
Garantia de retur
Confidentialitate  

Disponibil in farmacii    
Ingrediente naturale    
Transport gratuit  

 

Speram ca aceste informatii va vor ajuta in luarea unei decizii perfecte pentru problemele dvs.