Comanda ProHerb
   
 
 


 Cum cumpar?

Poti comanda ProHerb prin pagina de comanda. Alege optiunea de plata, iar apoi completeaza datele personale si cele de livrarea, selecteaza cantitatea dorita si apoi apasa 'Comanda'. Pagina imediat urmatoare este o pagina de verificare. Daca datele introduse sunt corecte, apasa si aici butonul 'Comanda'.

 

Cum platesc?

1. Prin card de debit sau credit

2. Prin transfer bancar sau mandat postal

3. Prin ramburs

Daca ai ales optiunea plata prin card debit/credit vei fi redirectionat catre o pagina de pe serverul partenerului nostru mobilpay unde va trebui sa introduci datele de card.

Plata prin transfer bancar sau mandat postal implica plata de dinainte a produselor comandate, prin transfer bancar, mandat postal sau e-mandat in unul din conturile bancare care vor aparea pe pagina imediat urmatoare finalizarii comenzii.

In cazul in care ai ales optiunea de plata ramburs, in cel mult 48 de ore (exceptand zilele nelucratoare), comanda ta va fi expediata prin Posta Romana (la aceasta metoda de plata asta fiind singura optiune de livrare) catre adresa specificata in comanda. Atentie: folosind aceasat metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare! Comenzile la care exista suspiciunea unui fals in datele declarate vor fi refuzate.

Modalitati de livrare

Pentru comenzile la care metoda de plata este cea prin card debit/credit, transfer bancar sau mandat postal exista doua optiuni de livrare:

Transport prin curierat rapid

Costul acestui transport este de 15 RON / comanda, insa pe pagina de comanda vei gasi oferte in cadrul carora aceasta metoda de livrare este gratuita. Trimiterea coletelor se face in maxim 48 ore, iar livrare dureaza intre 24-36 ore.

Transport prin Posta Romana

Optiune de livrare gratuita. In 3-4 zile de la expedierea coletului, vei primi o instiintare de la Posta Romana, ca ti-a sosit un colet. Te prezinti la oficiul postal de la care ai primit instiintarea (cel mai apropiat de locuinta ta), platesti contravaloarea comenzii, si poti prelua coletul. Dezavantajul acestei metode de livrare este ca adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

In cate zile primesc comanda?

Comanda este expediata in maxim 24 de ore (exceptand zilele nelucratoare) in cazul platii ramburs, sau dupa confirmarea platii (imediat cu card, 1 zi prin transfer bancar, 3-4 zile prin mandat postal). Prin curierat rapid coletul ajunge in 24 de ore in orice localitate a tarii. Folosind serviciul de coletarie al Postei Romane coletul se livreaza in 3-4 zile lucratoare in orice punct al tarii.

Livrati oriunde in lume?

Nu, din pacate momentan acceptam comenzi numai pe teritoriul Romaniei. Cand vom accepta si livrari internationale, vom anunta acest lucru prin intermediul siteului nostru.

 

Livrare discreta
Mi-e rusine sa cumpar produse de acest gen. Toate comenzile sunt livrate in cutii discrete care nu-si tradeaza in nici un fel continutul. La specificarea continutului vom folosi 'Diverse' sau 'Cosmetice', astfel nici cei care livreaza coletul nu vor stii ce contine pachetul. Intrebari si sugestii Pentru intrebari si sugestii ne poti contacta prin email la