Comanda ProHerb
   
 
 


 ProHerb si disfunctiile sexuale

Disfunctiile sexuale se referea la dificultatea experimentata a unui individ sau cuplu in orice stadiu de activitate sexuala normala. Aici intra si dorinta cat si orgasmul. Disfunctia erectila poate fi psihogena sau organica.

disfunctie erectila

Disfunctia erectila psihogena poate fi cauzata de experiente sexuale cu partenere nepotrivite, stres, oboseala, etc. Tulburarile organice sunt afectiuni urologice atat ale aparatului urinar inferior cat si ale aparatului urinar superior. Alte cauze de disfunctii erectile sunt  afectiunile metabolice precum diabetul zaharat sau dislipidemia.

O cauza importanta a aparitiei acestor disfunctii  o reprezinta afectiunile cardiovasculare. O alta grupa de boli care pot genera disfunctie erectila o reprezinta bolile neurologice si bolile psihiatrice. De asemenea afectiuni ale aparatului digestiv sau ulcere. Accidentele, traumatismele de coloana lombara precum si fracturi ale bazinului sunt generatoare de disfunctii erectile.

O parte din medicatia pentru afectiunile sus mentionate este ea insasi generatoare de disfunctii erectile. De asaemenea operatiile pe abdomen sau pelvis pot da disfunctii erectile. Modul de viata reprezinta o cauza pentru aparitia disfunctiilor erectile, excesele, abuzurile de alcool, fumatul excesiv precum si alimentatia nerationala poate genera disfunctii erectile.

In practica medicala disfunctia erectila psihogena si cea organica nu sunt separate niciodata, ele actionand de obicei impreuna.

Ingredientele din ProHerb, daca sunt administrate pe o perioada mai lunga de la 4 saptamani in sus, pot aduce imbunatatiri in multe dintre problemele care pot duce la disfunctii erectile.