Comanda ProHerb
   
 
 


 Care este garantia oferita?
Suntem siguri ca produsul nostru va aduce rezultatele asteptate, de aceea suntem dispusi sa-ti returnam banii in cazul in care pentru orice motiv esti nemultumit de produs.

Pe langa perioada de garantie de 10 zile, prevazuta de legislatia in vigoare, care se refera la returnarea produselor in termen de 10 zile de la data comenzii in stare originala, iti mai oferim o perioada de garantie de 70 de zile, oferindu-ti astfel timp suficient pentru a te convinge de efectele benefice ale produsului nostru.

Conditii de rambursare
Tot cea ce cerem de la tine e sa dai o sansa produsului nostru. Cumpara cantitatea necesara pentru cel putin 3 luni, si incearca produsul nostru cel putin pe o perioada de 60 de zile, iar daca nu obti rezultatele dorite noi iti returnam banii, mai putin taxele de expediere.

Trimite inapoi flacoanele in termen de 70 zile (data cererii de rambursare) si vei primi banii inapoi prin metoda prin care ai facut plata comenzii. Atentie: returneaza la adresa noastra atat cele 2 flacoanele goale cat si cele nedesfacute.

Garantia noastra se aplica doar pentru prima comanda. La comenzile ulterioare nu se aplica aceasta garantie.

Inainte de a returna produsele comandate trebuie sa completezi acest formular.

Garantia intimitatii
Noi iti respectam si iti garantam intimitatea, comanda ta va fi livrata in cutii discrete, nici un semn nu va trada continutul coletului. La descrierea continutului va aparea "diverse" sau "cosmetice".

Datele tale personale sunt in deplina siguranta la noi, ele nu vor fi facute publice sau divulgate unei terte persoane.