Comanda ProHerb
   
 
 


 Marirea penisului este posibila?

De-a lungul evolutiei civilizatiilor umane, in diferite culturi, s-au studiat si optimizat adevarate tehnici de autocontrol, sustinute de dezvoltarea psihica, culminand cu metode de a imbunatati parametrii vietii sexuale. Pornind de la aceste documentari, folosind experienta specialistilor in sexologie si urologie, dar si recentele descoperiri ale medicinei moderne, in ziua de astazi ne sunt propuse diverse variante de imbunatatire a performantelor sexuale si de marirea penisului.

Problema este insa ca nu toate metodele de marirea penisului disponibile astazi sunt eficiente, neasigurand rezultate permanente si fiind adeseori periculoase pentru sanatatea dvs.

Metodele care functioneaza si sunt cele mai sigure sunt metodele naturale.

1. Pompe pentru marirea penisului

Metoda consta in montarea unei pompe pe penis, care creaza un vid astfel fortand sangele sa irige penisul, acesta marindu-si volumul. Daca creeam o astfel de presiune oriunde pe corp putem observa aparitia de vanatai cauzate de spargerea vaselor sanguine. Folosirea unui astfel de aparat poate avea un efect pozitiv imediat dar in timp pot aparea diverse boli (cum ar fi Peyronisul) si chiar deformarea si pierderea sensibilitatii penisului si erectii mai slabe.

2. Dispozitiv de lungire a penisului

Efectul de marire are loc datorita reactiei tesuturilor supuse unei forte de tragere si a capacitatii celulelor de a se multiplica. Exista insa riscul ruperii tesuturilor, apariitiilor leziunilor, ruperea vaselor de sange, fractura de penis, leziuni ale nervilor, blocajul fluxului sangvin spre glandele peniene.

Folosind aceasta metoda are loc o alungire naturala a penisului, dar in stare flacida neavand nici un efect asupra starii de erectie; necesita o dedicare aproapre supraomeneasca pentru a rezista fizic si psihic, timp disponibil suficient.

3. Operatie de ingrosare si marire a penisului

Procedura chirurgicala pentru ingrosarea penisului implica injectarea de grasime in corpul penisului. Asemeni tuturor operatiilor estetice de acest tip, in timp corpul resoarbe mare parte din grasime, astfel incat in majoritatea cazurilor aceasta operatie devine ineficienta in timp.

4. Operatie de lungire a penisului

Aceasta procedura se realizeaza prin taierea ligamentelor superioare care sustin penisul. In acest fel, penisul pare mai lung in stare flasca, dar apar probleme la obtinerea unei erectii puternice si sustinute. Grefarea de piele poate duce, de asemenea, la aparitia de cicatrici si la deformari si sectionari la nivelul sistemului nervos.

Pretul unei operatii este foarte mare iar riscurile sunt enorme si diverse. Infectiile care insotesc aceste operatii, alaturi de traumele emotionale generate de o operatie nereusita nu recomanda aceasta metoda pentru a mari penisul.

5. Exercitii de marire a penisului

Se executa zilnic, timp de 30 minute pe o perioada indefinita de timp, stimuland astfel tesuturile glandei peniene si un flux sangvin crescut la nivelul penisului ; se manipuleaza penisul in stare flasca, cu miscari ferme, fara insa a intra in stare de erectie (este nevoie de autodisciplina si control).

Desi mai sigura din punct de vedere al actiunii asupra falusului comparativ cu alte metode mecanice sau chirugicale pentru marirea penisului, poate determina formarea de cicatrici inestetice, leziuni ale tesuturilor, durere sau deformare, iar daca este executata cu prea mult entuziasm poate provoca leziuni ireversibile ale tegumentului si albugineii corpului cavernos.

6. Suplimente naturale pentru marirea penisului

Reprezinta solutia optima pentru marirea penisului. Functioneaza pe baza de ingrediente naturale, alcatuit din plante cuonsocute ca afrodisiace naturale. Rezultatele obtinute sunt permanente, sau cel putin de durate mai lungi si nu prezinta nici riscurile unei operatii invazive, sau a unei interventii mecanice.