Comanda ProHerb
   
 
 


 Ce spun consumatorii?
* Parerile consumatorilor sunt bazate pe experiente reale. Numele consumatorilor sunt fictive, alese de ei, si toti au dat acordul pentru publicare opiniei lor. Unii din consumatori au fost recompensati pentru efortul lor de a trimite marturiile lor. Atentie: produsul a avut efectul descris mai jos in cazul persoanelor care au trimis parerile, si nu se garanteaza efecte identice altor persoane.
 

"Am folosit produsele Proherb pe o perioada de 3 luni si sunt foarte multumit de rezultatele obtinute. In prima luna am constatat o inbunatatire a duratei actului sexual, din a doua luna am constatat o marire a penisului cu aproximativ 1/2 cm. Recomand folosirea acestui produs tuturor care au probleme de disfunctionalitate sexuala." 
Flavius,Tarnaveni, 35 ani (perioada de folosire 2-3 luni)

"Asteptarile au fost mari, eu l-am urmat consecvent cu atentie la regimul alimentar -fara alcool- si program fizic) am constatat cresterea dorintei sexuale, o imbunatatire actului sexual si a duratei erectiei ... insa cresterea dimensiunilor penisului a lasat de dorit. Per total, este un produs bun ptr. cresterea dorintei sexuale si mentinerea pentru o perioada indelungata a erectiei ..." 
Alin, Constanta, 35 ani (perioada de folosire 2-3 luni)

"E chiar mai minunat decit i-mi inchipuiam. Am observat o revitalizare generala, cresterea apetitului sexual , o crestere progresiva in lungime si grosime dar si ca rigiditate in timpul actului sexual. A aparut o noua pofta de viata." 
Gheorghe, Brasov, 53 ani (perioada de folosire 2-3 luni)

"Nu sunt suta la suta multumit, dar e in regula, se cunoaste diferenta. Il recomand si altora." 
Andrei, Iasi, 21 ani (perioada de folosire: 3 luni)

"In primul rand iti da incredere in tine prin rezultatele obtinute. Te astepti la minuni imediate,dar acestea vin un pic mai tarziu, dar cand vin ... vin" Stelian, Turda, 45 ani (perioada de folosire: peste 5 luni)

"Dupa aproximativ 30 zile au inceput sa se vada rezultate. Eu sunt forte multumit de aceste produse si totodata incantat." 
Doru, Cluj, 52 ani (perioada de folosire: peste 5 luni)

"Produsul e OK in ceea ce priveste ameliorarea ejacularii precoce. Dupa 1..2 luni de folosire performantele pot creste pana la 1..2 ore." 
Andrei, Bucuresti, 25 ani (periaoda de folosire: 3 luni)

"Partenera mea a ajuns sa aiba ochi stralucitori de fericire, simt in sfarsit bucurie in expresia ei si satisfactie in gesturile ei. Da, sunt foarte foarte multumit." 
Alexandru, Bucuresti, 37 ani (perioada de folosire: 1-2 luni)

* Parerile consumatorilor sunt bazate pe experiente reale. Numele consumatorilor sunt fictive, alese de ei, si toti au dat acordul pentru publicare opiniei lor. Unii din consumatori au fost recompensati pentru efortul lor de a trimite marturiile lor. Atentie: produsul a avut efectul descris mai jos in cazul persoanelor care au trimis parerile, si nu se garanteaza efecte identice altor persoane.


Ce spun specialistii?

Parerea doctorului Dr. Don Carlson din Texas:  "Am citit si am examinat ingredientele capsulelor ProHerb si stiu ca acesta este o solutie sigura si efectiva pentru inbunatatirea performantelor sexuale. Eu personal am folosit produsul timp de 2 luni si am avut niste rezultate foarte pozitive. Capsulele contin o varietate de produse de origine vegetala care sunt recunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii sexuale. Formula contine ingrediente naturale care sunt folosite pentru a creste rezistenta si performantele sexuale, dar si a apetitului sexual in general. Cineva care foloseste formula ProHerb ar trebui sa sesizeze o crestere a dorintei sexuale, o crestere a performantelor, a potentei si a placerii pe durata actului sexual. Plantele naturale din ProHerb sunt de asemenea cunoscute si pentru capacitatea lor de a intensifica fluxul sanguin, care duce la erectii mai complete si de durata mai lunga. Ca doctor si pacient as recomanda aceasta formula ca un produs pentru inbunatatirea performantelor sexuale foarte sigur si eficient."

Dr. Satya din India: "Ma bucur ca pot sa impartasesc impresiile mele personale si profesionale despre ProHerb. Imi practic meseria de 9 ani, atat in domeniul medicinei moderne, cat si in domeniul medicinei traditionale naturiste. Pana acum nu mi-a trecut prin mana un produs ca ProHerb, care are niste rezultate atat de incurajatoare in cresterea performantelor si a dorintei sexuale. Am testat acest produs pe pacienti care sufera de diabet, in special cazuri care prezentau simptome de adjacente ? impotenta. Am obtinut rezultate excelente, pacientii bucurandu-se de o crestere a functionalitatilor sexuale si de orgasme mai puternice. Plantele folosite in aceasta formula au rezultate pozitive asupra performantelor sexuale ale barbatilor, crescand dorinta lor si oferind o excitare sexuala superioara. In plus, am constatat ca folosind produsul pacientii obtineau cresteri semnificative in dimesiunile penisului si erectii durabile, indiferent de varsta. Aceasta formula poate fi recomandata celor care au nevoie de inbunatirea performantelor sexuale sau de orgasme mai puternice, avand efecte sigure si eficiente."