Comanda ProHerb
   
 
 


 Sfaturi pentru marirea penisului

Recomandarea generala a medicilor specialisti este sa nu apelati la metode pentru marirea penisului fara a discuta in prealabil cu un medic, psiholog si partenerul de viata. Necesitatea din punct de vedere medical, de a realiza o operatie de marire a penisului este extrem de rara, si de aceea acest subiect este controversat, considerat nenecesar si daunator.

Orice interventie de acest gen trebuie se fie realizata de catre un medic plastician sau urolog, calificat, autorizat.

Discutia cu partenerul de viata va edifica anumite temeri si intrebari. Un studiu legat de importanta marimii penisului in actul sexual a relevat faptul ca un procent destul de mare de respondente considera ca un penis mare ar putea fi incomod si provoca dureri si disconfort in timpul raportului sexual.
 

1.Scaderea in greutate

Prima recomandare medicala in ceea ce priveste aspectul dimensional al penisului este scaderea in greutate (pentru cei care au depasit greutatea ideala organismului sau) . Unii barbati au o dimensiune normala a penisului, insa datorita greutatii corporale, acesta este estompat de tesuturile adipoase (o discrepanta mare, iar perceptia este de penis mic nu de volum corporal mare) .

2. Epilarea zonei pubiene

Un truc cosmetic este epilarea zonei pubiene (o pilozitate crescuta poate micsora partea vizibila a penisului) . De asemena va creste si sensibilitatea zonei erogene din jurul bazei acestuia.

3. Scapati de tesuturile adipoase ...

... din jurul abdomenului care pot bloca vizibilitatea asupra organelor dumneavostra genitale si poate crea o perceptie gresita asupra dimensiunilor acestora. Slabind, penisul va parea mai mare si mai lung.

4. Fiti in forma !

Forma fizica excelenta, nu va mari proportiile penisului in schimb va va oferi un corp de invidiat si o rezistenta fizica mai mare in timpul actului sexual si prelungirea duratei acestuia- per ansamblu o calitate a actului sexual mai ridicata.
In realitate este mai importanta calitatea erectiei decat dimensiunea ei; conform unor studii raportul dintre calitatea si dimensiunea erectiei este invers proportional, penisurile foarte mari realizand o erectie mai putin ferma.

5. Comunicare

Si nu in ultimul rand comunicati cu partenerul dumneavostra de viata pentru a afla preferintele sale sexuale si nemultumirile sale;daca nu exista de fapt alte puncte in care ar trebui sa va imbunatatiti performantele: forma fizica, tehnica, durata, frecventa... actului sexual.