Comanda ProHerb
   
 
 


 Termeni si conditii
Despre ProHerb.ro
ProHerb.ro este proprietatea SC Adams Vision SRL. ProHerb.ro si compania care administreaza site-ul functioneaza dupa legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Despre formula ProHerb
Tara de origine a produsului este Statele Unite ale Americii. Doza zilnica recomandata este de 2 capsule pe zii, luate cu apa. Nu se recomanda depasirea dozei zilnice. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se recomanda femeilor.

Acest supliment nutritional nu inlocuieste un regim alimentar variat.A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de 20-30°C, in ambalaj original.

Despre comenzi
ProHerb.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal vor fi returnate automat de catre posta. In acest caz va trebui sa achiti in contul nostru sumele corespunzatoare transportului tur-retur si taxele de magazinaj in eventualitatea in care doresti sa iti trimitem din nou coletul. In caz contrar ne vedem obligati sa iti retragem dreptul de client al magazinului nostru.

Despre confidentialitate
SC Adams Vision SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. ProHerb.ro si SC Adams Vision SRL se angajaza sa nu divulge datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul incheierii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si asupra ofertelor acesteia.

ProHerb.ro si SC Adams Vision SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.

Garantie
Aveti dreptul de a returna coletul primit in termen de 10 zile lucratoare, de la data livrarii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, singurele costuri pe care va trebui sa-l suportati sunt taxele de expediere. Pe langa aceasta, oferim si o alta garantie care iti permite sa te convingi de efectele benefice ale produsului nostru fara nici un risc.

Contact
Sugestii si nelamuriri la :

Date de identificare
Acest site este operat de SC Adams Vision SRL, avand adresa str.Hunedoara 31, Targu Mures, judetul Mures, CUI (Cod Unic de Identificare) RO17182365, numar de ordine in registrul comertului: J26/171/2005 si telefon / fax: 0365-432.137